Kinkkukiusaus kalkkunasta

Lado vuokaan ainekset kerroksittain: peruna, kalkkunasuikaleet ja vihannekset, ja peruna.

Mausta suolalla, pippurilla ja valkoswipulijauheella, halutessasi käytä myös chilimaustetta.

Kaada ruokakermat päälle ja laituuniin 200 astetta n. tunti, enemmänkin, niin että perunat pehmenevät mössöksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 25g18kcal0.5g3.6g0.1g0.3g
Kalkkunanfileesuikale, snellman 300g15g16kcal3.6g0g0.1g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml6.2g9kcal0.1g0.2g0.9g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g5g4.3kcal0.1g0.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana102g96kcal8.6g8g3g0.6g
Valittu annoskoko51g48kcal4.3g4g1.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna26g24kcal2.2g2g0.8g0.2g
Arvot/100g100g94kcal8.4g7.8g2.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197046