Lohi-sipulikastike

Poista nahka lohesta ja paloittele se kuutioiksi.

Viipaloi sipulit.

Paista lohikuutiot ja sipulit pannulla.

Lisää ruokakerma ja creme fraiche.

Anna hautua hetki.

Mausta oman maun mukaan currylla, tinjamilla, mustapippurilla ja suolalla.

Tarjoile riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Elsikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 22g43kcal4.1g0g3g0g
Pakastevihannekset (Rainbow), annos 100g9g3.2kcal0.2g0.4g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)9g7.7kcal0.1g0.3g0.6g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%7.3g5.8kcal0.2g0.4g0.4g0g
Sipuli 4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana103g121kcal9.4g2.6g8g0.2g
Valittu annoskoko51g61kcal4.7g1.3g4g0.1g
Annoskoko puolitettuna26g30kcal2.4g0.7g2g0.1g
Arvot/100g100g118kcal9.1g2.5g7.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73329