Kikherneitä tomaattikastikkeessa

Silppua sipuli ja valkosipulinkynnet.

Kuullota niitä öljyssä curryn (tai punaisen currytahnan) ja inkiväärin(inkivääritahnan) kanssa.l
isää tomaattimurska, anna kiehua miedolla lämmöllä n.30 min. mausta suolalla ja pippurilla, hunajalla ja (balsami) viinietikalla.

Lisää lopuksi kikherneet ja anna hautua vielä hetki.

Hyvää tumman riisin kanssa ateriana tai lisäkkeenä, miksei myös vaikka pitaleivän välissä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Vittra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 0.8g6.8kcal0g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Currytahna punainen (Pirkka)0.3g0.7kcal0g0g0.1g0g
Pirkka luomu tomaattimurska27g8.2kcal0.4g1.8g0.1g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 16g22kcal1.4g2.9g0.3g0.8g
Hunaja 1.1g3.6kcal0g0.9g0g0g
Viinietikka 1.6g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana103g86kcal3.6g11.8g2.6g1.8g
Valittu annoskoko52g43kcal1.8g5.9g1.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna26g22kcal0.9g3g0.7g0.5g
Arvot/100g100g83kcal3.5g11.5g2.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85570