Mustikkavispipuuro

Kiehauta vesi ja mustikat sekä sokeri.

Lisää kiehuvaan veteen mannasuurimot ja keitä koko ajan sekoittaen 2-5 minuuttia.

Lisää suola ja anna hautua 3 minuuttia.

Laita kattila kylmään vesihauteeseen ja vatkaa jäähtynyttä puuroa muutama minuutti, kunnes puuro on kuohkeaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Dust
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Pakastemustikka (Crop´s), annos 100g13g4.9kcal0.1g1.1g0g0.3g
Sokeri 1.3g5.4kcal0g1.3g0g0g
Speltti mannasuurimo (Sunspelt), annos 100g6.3g24kcal0.9g4.7g0.2g0.5g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana103g68kcal2g14.2g0.4g1.6g
Valittu annoskoko52g34kcal1g7.1g0.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna26g17kcal0.5g3.6g0.1g0.4g
Arvot/100g100g66kcal1.9g13.8g0.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221970