Meksikolainen lihapata

Silppua sipuli, viipaloi paprikat ja valkosipulit.

Ruskista jauheliha paistokasarissa öljyssä.

Lisää kasariin sipulisilppu ja anna hautua hetki.

Vaihe 2
Lisää myös paprikasuikaleet, valkosipuliviipaleet, herkkusienet ja lihaliemikuutio.

Huuhtele tölkki vedellä ja kaada huuhdeliemi kasariin.

Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia.

Vaihe 3
Mausta oreganolla, chilijauheella ja tomaattipyreellä.

Ripottele pinnalle persiljaa.

Tarjoa riisin ja vihreän salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Anniina83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha17g28kcal3.2g0g1.7g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g2.9g2.2kcal0.1g0.4g0g0g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Paprika keltainen 5g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Paprika punainen 5g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)4.6g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 2.1g2.3kcal0.2g0.3g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.4g1kcal0.1g0g0.1g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 4.2g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana103g77kcal7.6g2.8g3.6g0.8g
Valittu annoskoko51g39kcal3.8g1.4g1.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna26g19kcal1.9g0.7g0.9g0.2g
Arvot/100g100g75kcal7.4g2.7g3.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267437