Perukan maksakastike

Kalvojen poiston jälkeen paloittele ja paista maksa ja sipulit.

Lisää nesteet ja hauduta n. 8min.

Suurusta ja mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maksa poron 16g19kcal3.6g0g0.5g0g
Sipuli 3.1g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Oivariini, 80 normaalisuolainen1g7kcal0g0g0.8g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)10g8.3kcal0.1g0.3g0.7g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g1.6g5.8kcal0g1.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 20g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana103g83kcal7.4g3.6g4g0.2g
Valittu annoskoko52g41kcal3.7g1.8g2g0.1g
Annoskoko puolitettuna26g21kcal1.9g0.9g1g0.1g
Arvot/100g100g80kcal7.2g3.5g3.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114391