Gnocchit

Keitä perunat suolaisessa vedessä.

Kuori ja muussaa esim.

haarukalla.

Kaada jauhot työpöydälle (tai kulhoon).

Lisää päälle perunamössö ja muut aineet, vaivaa tasaiseksi.

Jauhojen määrä riippuu perunoiden rakenteesta - kun taikina on sopivan kiinteää, rullaa sormenpaksuisiksi tangoiksi.

Leikkaa n. 1,5 cm:n paloiksi ja anna odottaa sillä välin kun valmistat esim.

bolognaise-kastikkeen.

Keitä gnocchit merisuolatussa vedessä.

Kun pallerot nousevat pintaan (ei mene kauaa!), nostele ne reikäkauhalla kastikepannulle.

(Lisää sekaan esim.

mozzarellaraastetta sulamaan ja tarjoile.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g31g19kcal0.5g4.1g0g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 12g40kcal1.2g8.2g0.1g0.4g
Kananmuna kuorineen punnittu4.7g5.9kcal0.5g0g0.4g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g3.9g10kcal1.2g0.1g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana103g150kcal6.8g24.8g2.2g1.4g
Valittu annoskoko52g75kcal3.4g12.4g1.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna26g38kcal1.7g6.2g0.6g0.4g
Arvot/100g100g146kcal6.6g24.1g2.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319192