Makaroonilaatikko, koskenlaskija

Ruskista sipuli ja jauheliha, mausta jauhelihamausteella.

Keitä makarooni kypsäksi.

Sekoita vuokaan.

Lisää joukkoon koskenlaskija juusto paloja.

Kaada päälle munamaito.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Minihiiri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 7g16kcal1.2g0g1.2g0g
Makarooni kypsä (Myllyn paras), annos 150g16g23kcal0.8g4.6g0.1g0.2g
Maito, Kevyt22g10kcal0.7g1g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 1.5g2.2kcal0.2g0g0.2g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g3.5g10kcal0.7g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana103g123kcal7.2g11.4g5.2g0.4g
Valittu annoskoko52g61kcal3.6g5.7g2.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna26g31kcal1.8g2.9g1.3g0.1g
Arvot/100g100g119kcal7g11.1g5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251040