Kalkkuna-vihannespihvit

Turvota korppujauhot vedessä, pilko sipuli ja lisää se, kalkkuna, vihannessuikaleet ja kananmuna kippoon ja sekoita tasaiseksi massaksi.

Mausta oman maun mukaan.

Itse käytin suolaa, mustapippuria, valkopippuria.
paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Tiugru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g22g31kcal4.2g0g1.5g0g
Korppujauho 2.7g10kcal0.3g2.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 6g8.6kcal0.8g0g0.6g0g
Vihannessekoitus, Rainbow (250g pussi)6.9g2.4kcal0.2g0.3g0g0.2g
Sipuli 3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana103g105kcal11g5g4.2g0.8g
Valittu annoskoko52g53kcal5.5g2.5g2.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna26g26kcal2.8g1.3g1.1g0.2g
Arvot/100g100g102kcal10.7g4.8g4.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109628