Porkkanakeitto

Keitä porkkanat, perunat ja sipuli litrassa vettä + liemikuutio.

Soseuta ja lisää juusto.

Mausta suolalla, pippurilla ja esim.

inkiväärillä.

Lisää viimeisenä katkaravut ja anna niiden lämmetä.

Älä kuitenkaan enää anna keiton kiehua, jotta katkaravut eivät sitkisty.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Kipsukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 21g6.8kcal0.1g1.2g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g2.5g1.5kcal0g0.3g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g2.6g7.3kcal0.5g0g0.6g0g
Katkarapu 3.5g2.4kcal0.5g0g0g0g
Vesi21g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.3g0.7kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana103g38kcal2.2g3.2g1.4g1g
Valittu annoskoko52g19kcal1.1g1.6g0.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna26g10kcal0.6g0.8g0.4g0.3g
Arvot/100g100g37kcal2.1g3.1g1.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234834