Rypsipossuwok

Paista liha kunnolla ja mausta mielen mukaan..

lihan pitää olla rapean ruskeaa..

lisää perunasipulisekoitus ja kun ovat sulaneet, laita kasvikset sekaan..

Paista kunnes kunnolla kypsä, mutta edelleen rapea.

Hyvää on!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Kelly81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g16g32kcal3.2g0g2.1g0g
Oliiviöljy 0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Oivariini voimakassuolainen (punainen)0.5g3.4kcal0g0g0.4g0g
Perunasipulisekoitus 500g8g5.4kcal0.1g1.2g0g0g
Suolapähkinä 0.2g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Wokkivihannekset, itämainen, Rainbow26g10kcal0.5g1.8g0.1g0.8g
Lihaliemikuutio Maggi0.6g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana103g113kcal8g6g6.2g1.6g
Valittu annoskoko52g57kcal4g3g3.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna26g28kcal2g1.5g1.6g0.4g
Arvot/100g100g110kcal7.8g5.8g6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264722