Helppo ja nopea suklaakakku

Sekoita munat ja sokeri.

Sekoita jauhot, kaakao ja vaniljasokeri yhteen ja lisää muna-sokerin sekaan.

Lisää lopuksi rahka (alkuperäisessä ohjeessa voisula) ja öljy (josta tipauta ensin vähän vuokaan voitelua varten).

Paista kakkua n. 25 min. Sen kuuluu olla matala, rapea pinnalta ja tahmea sisältä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pehmeä rasvaton maitorahka 0,3% (Valio), annos 250g11g6.5kcal1.1g0.5g0g0g
Sokeri 19g75kcal0g18.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 10g14kcal1.2g0g1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.5g29kcal0.9g5.9g0.1g0.3g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 1.6g5.8kcal0.3g0.2g0.3g0.5g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g2.1kcal0g0.5g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana104g303kcal7g51.2g7.2g1.6g
Valittu annoskoko52g152kcal3.5g25.6g3.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna26g76kcal1.8g12.8g1.8g0.4g
Arvot/100g100g293kcal6.8g49.4g6.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=321920