Karpit letut

Vatkaa munat hyvin, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma tai vesi joukkoon ja vatkaa suola (+ ripaus vaniljasokeria) lopuksi taikinaan.

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksuvatkin aidoilta letuilta.

Letun saa käärittyä kätevästi ja täytteeksi sopii suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl31g41kcal4g0.1g2.6g0g
Voi 2.8g20kcal0g0g2.3g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g8.4g50kcal2g0.6g4.5g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl9g33kcal0.2g0.3g3.5g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana103g291kcal12.4g2.4g25.8g0g
Valittu annoskoko52g145kcal6.2g1.2g12.9g0g
Annoskoko puolitettuna26g73kcal3.1g0.6g6.5g0g
Arvot/100g100g281kcal12g2.3g25g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=206765