Seitigratiini (kevyt), gluteeniton, munaton

1. Sulata seiti.

2. Viipaloi halkaistu, huuhdeltu purjo.

Kuumenna rasva pannulla ja kullota purjoviipaleita muutama minuutti.

Lisää ruokakerma ja mausteet.

3. Nosta kalafileet uunivuokaan.

Kaada päälle purjokastike ja ripoittele pinnalle kaprikset.

4. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Findus), annos 400g28g20kcal4.5g0g0.1g0g
Purjosipuli 7.1g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Ruokakerma Valio 5%14g8.5kcal0.2g0.4g0.7g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro1.8g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana104g67kcal9.6g1.4g2.4g0.4g
Valittu annoskoko52g34kcal4.8g0.7g1.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna26g17kcal2.4g0.4g0.6g0.1g
Arvot/100g100g65kcal9.2g1.3g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220968