Kesäkurpitsakeitto

Kuullota sipulit + kesis.

Lisää valkosipulit paloina, maustejuttu sekä vettä ehkä 4dl ja kiehauta.

Heitä mukaan vehnäjauhoja ja soseuta.

Lisää chiliä, rakuunaa, mustapippuria, sitruunaa ja sitruunaruohoa + tilkka ruokakermaa.

Anna kiehua ihan vähän.

Laita keitto lautaselle, lisää vähän raejuustoa ja syö.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Heido
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 33g5.9kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g2.6g3.2kcal0.1g0.2g0.2g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P9g5.6kcal0.1g0.4g0.4g0.1g
Luomu vehnäjauho (Pirkka), annos 30g1.4g4.9kcal0.2g1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana104g43kcal1.6g5.4g1.4g1g
Valittu annoskoko52g22kcal0.8g2.7g0.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna26g11kcal0.4g1.4g0.4g0.3g
Arvot/100g100g42kcal1.5g5.2g1.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289810