Chilinen ravunpyrstösalaatti

Jäävuorisalaatti, tomaaatti ja paprikat leikataan kulhoon.

Sulatetut jättikatkaravun pyrstöt paistetaan pikaisesti pannulla noin ruokalusikallisessa kasvisrasvalevitettä.

Lisätään vajaa ruokalusikallinen Sambal Oelek chilitahnaa ja luraus valkoviiniä.

Lisätään saltaattiin jättikatkaravun pyrstöt paistoliemineen sekä parmesan lastut.

Sekoitetaan ja nautitaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Nikke72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jättikatkaravunpyrstöjä (Apetit), annos 80g14g11kcal2.5g0.1g0.1g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 7.1g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sambal Oelek chilitahna (Santa Maria, 100g)1.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkoviini kuiva 2.1g1.4kcal0g0g0g0g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)1g6.2kcal0g0g0.7g0g
Paprika keltainen 11g3.4kcal0.1g0.6g0g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g11g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Parmesan lastu (Castelli), annos 20g4.2g17kcal1.4g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana104g84kcal8.4g2.6g4g0.8g
Valittu annoskoko52g42kcal4.2g1.3g2g0.4g
Annoskoko puolitettuna26g21kcal2.1g0.7g1g0.2g
Arvot/100g100g81kcal8.1g2.5g3.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=347481