Topposen lätyt

Sekoita ainekset paitsi sulatettu voi, lisää suola.

Anna turvota parikymmentä minuuttia.

Lisää sulatettu voi ja paista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 552 grammaa

Topponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl19g68kcal0.4g0.5g7.1g0g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 0,5ug 19g7.3kcal0.6g0.5g0.3g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g1.1g0.6kcal0.1g0g0g1.1g
Vehnäjauho puolikarkea 0.9g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Voi 1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana103g214kcal5g3.4g20g2.2g
Valittu annoskoko52g107kcal2.5g1.7g10g1.1g
Annoskoko puolitettuna26g54kcal1.3g0.9g5g0.6g
Arvot/100g100g207kcal4.8g3.3g19.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365327