Vihannesvuoka

Huuhtele ja pilko öljyttyyn vuokaan munakoiso, kesäkurpitsa ja broccoli.

Mausta suolalla, pippurilla ja ruohosipulilla.

Ripottele vuokaan parmesaani ja kaada päälle ruokakerma.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, sekoita ja laita folio päälle, jatka paistamista toiset puolisen tuntia tai kunnes vuoka näyttää valmiilta.

Hyvä lisäke esimerkiksi kanalle!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma 5 % rypsiöljystä (Valio), annos 250g16g13kcal0.2g1g0.8g0g
Munakoiso 13g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Kesäkurpitsa zucchini 16g2.8kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Broccoli 200 g6.3g1.3kcal0.2g0.1g0g0g
Mineraalisuola keskiarvo 0.2g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli 0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g0.4g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)0.5g3.4kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana104g49kcal1.4g3.8g2.8g0.8g
Valittu annoskoko52g24kcal0.7g1.9g1.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna26g12kcal0.4g1g0.7g0.2g
Arvot/100g100g47kcal1.3g3.7g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391378