Minestronekeitto Glorian ruoka & viini -lehteä mukaillen

Aloita edellisenä iltana laittamalla pavut likoon kylmään veteen.

Seuraavana päivänä kaada vesi pois.

Kuumenna öljy kattilassa, lisää pilkotut kasvikset.

Anna hautua n. 10 min koko ajan sekoittaen.

Lisää pavut, sienet ja tomaattimurska, vettä tai liha- tai kasvislientä sen verran että ainekset peittyvät.

Anna porista 1-1,5 tuntia.

Lopuksi lisää tortellinit, keittele vielä 10 min eli kunnes tortellinit ovat kypsiä.

Mausta suolalla, mustapippurilla ja yrttimausteilla.

Halutessasi voit ripotella annoksen päälle vielä parmesaanijuustoa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 553 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu ruskea/valkoinen 4.7g14kcal1g1.9g0.1g1g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.1g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka2.8g0.3kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa, tuore5.6g1kcal0g0.1g0g0g
Munakoiso 5.6g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g6.9g2.4kcal0.1g0.5g0g0.1g
Oliiviöljy 0.8g7.5kcal0g0g0.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Tortellini grandi (Barilla), annos 60g1.9g7.5kcal0.3g0.9g0.3g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana104g73kcal2.8g7.6g2.4g2.8g
Valittu annoskoko52g36kcal1.4g3.8g1.2g1.4g
Annoskoko puolitettuna26g18kcal0.7g1.9g0.6g0.7g
Arvot/100g100g70kcal2.7g7.3g2.3g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89692