Poronkäristys

1. Sulata voi pannulla, lisää jäinen liha pienissä erissä ja ruskista sulaksi, lisää sipulit.

2. Pane lihat uunivuokaan, lisää vesi, lihaliemikuutiot ja rouhittu maustepippuri (noin 10 kpl).

3. Uuni 225 astetta 20 min, sitten 175 astetta 3 h ja tarvittaessa 125 astetta 1 h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 0.9g6.8kcal0g0g0.8g0g
Sipulikuutiot Apetit3.1g0.8kcal0g0.2g0g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g0.6g1.9kcal0.1g0g0.1g0g
Maustepippuri, annos 1g0.3g0kcal0g0g0g0g
Poronpaisti 31g57kcal9.6g0g2g0g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana103g133kcal19.4g0.4g5.8g0g
Valittu annoskoko52g66kcal9.7g0.2g2.9g0g
Annoskoko puolitettuna26g33kcal4.9g0.1g1.5g0g
Arvot/100g100g128kcal18.8g0.4g5.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368478