Perunarieska

Laita uuni lämpenemään 275°.

Vaivaa kylmään perunamuusiin suola, munat ja jauhot.

Vaivaa vain sen verran että taikina tuntuu sopivan pehmeältä levitettäväksi, älä tee sitkoa.

Levitä pellille ja paista uunin keskiosassa n. 8 min. kunnes pintaan on ilmestynyttummia laikkuja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 21g16kcal0.4g3.2g0g0.2g
Rasvaton maito viro (Alma)5.8g1.9kcal0.2g0.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 5.7g8.2kcal0.7g0g0.6g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 14g47kcal1.4g9.5g0.2g0.5g
Ohrajauho 5.7g19kcal0.5g3.7g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana104g182kcal6.4g33.4g1.8g2.2g
Valittu annoskoko52g91kcal3.2g16.7g0.9g1.1g
Annoskoko puolitettuna26g46kcal1.6g8.4g0.5g0.6g
Arvot/100g100g176kcal6.2g32.2g1.7g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=83369