Kasviskatkarapupasta

Pilko ainekset, paista n. 10 min paprikaa, herkkusieniä ja sipuleita.

Lisää tomaattimurska ja anna hautua toiset kymmenen minuuttia.

Lopussa lisää katkaravut ja fetajuusto.

Voit laittaa myös lempiyrttiäsi.

Tomaattimurskan sijaan voit käyttää myös tuoreita tomaatteja,

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 475 grammaa

Moana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 9g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Herkkusieni 4.1g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Tomaattimurska 11g3.2kcal0.1g0.6g0g0.2g
Katkarapu 5.5g3.7kcal0.8g0g0.1g0g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 2.7g8.2kcal0.5g0g0.7g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty16g23kcal0.8g4.6g0.1g0.6g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana104g85kcal4.8g11.4g1.8g2.2g
Valittu annoskoko52g42kcal2.4g5.7g0.9g1.1g
Annoskoko puolitettuna26g21kcal1.2g2.9g0.5g0.6g
Arvot/100g100g82kcal4.6g11g1.7g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275753