Kinkkupiirakka KARPPI pellillinen

Pohja:
Nypi voi, jauhot ja leseet keskenään.

Lisää kylmä vesi ja juustoraaste ja sekoita.

Levitä taikina pellille ja paista n.10 min 225astetta uunin alimmalla tasolla.

Täyte:
Kuullota suikaloitu purjo ja paprika.

Lisää kinkku.

Laita täyte pohjan päälle.

Sekoita ranskankerma, kerma, muna ja mausteet: 1/2 tl suolaa ja 3tl pippurisekoitusta.

Lisää täytteen päälle.

Lisää vielä juusto.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla n.20min.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 48g348kcal0.6g0.2g39g0g
Ruisjauho Pirkka72g220kcal7g43.9g1.4g10.8g
Vehnälese, Liperin mylly48g69kcal7.2g4.3g2.6g26.4g
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste emmental punaleima96g374kcal27.8g0g28.8g0g
Vatajan Ylikypsä kinkku (Vataja), annos 15g48g45kcal8.5g0g1.2g0g
Paprika punainen 24g7kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Purjosipuli 24g5.5kcal0.4g0.6g0g0.5g
Ranskankerma, Milbona48g140kcal1.1g1.4g14.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 48g159kcal1g1.4g16.8g0g
Kananmuna kuoreton 40g57kcal5g0.1g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1020g2846kcal117.6g106g216.8g76.4g
Valittu annoskoko510g1423kcal58.8g53g108.4g38.2g
Annoskoko puolitettuna255g712kcal29.4g26.5g54.2g19.1g
Arvot/100g100g279kcal11.5g10.4g21.3g7.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260733