Kana-aurajuustokastike

Hienonna sipuli ja valkosipuli.

Kuullota ne öljyssä pannulla.

Lisää kanapalat ja paista kypsäksi.

Lisää kerma ja murenna aurajuusto mukaan.

Mausta ripauksella mustapippuria ja esimerkiksi pienellä määrällä tuoretta timjamia.

Lisää ripaus suolaa maun mukaan.

Tarjoile haluamasi lisäkkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Aporma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)282g313kcal64.8g0g5.6g0g
Sipuli (kuorittu)47g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Aurajuusto47g160kcal9.4g0g13.6g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.5g2.6kcal0.2g0.4g0g0.1g
Oliiviöljy 6.3g55kcal0g0g6.3g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%125g201kcal3.4g3.4g18.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1020g1488kcal156.8g12.2g88.8g1.8g
Valittu annoskoko510g744kcal78.4g6.1g44.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna255g372kcal39.2g3.1g22.2g0.5g
Arvot/100g100g146kcal15.4g1.2g8.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397666