Kaalipata (soijalla)

140 g soijarouhetta
1 pienehkö varhaiskaali
2 porkkanaa
3 sipulia
1 L vettä
mausteita maun mukaan, esim.

suolaa, maustepippuria ja meiramia

Turvota soijarouhe kiehuvassa vedessä.

Lisää paloitellut sipuli ja porkkanat, kuullota hetki.

Lisää paloiteltu kaali ja noin 2 dl vettä, laita kansi padan päälle ja hauduta kauan, siis ainakin tunti, mutta mitä pidempään sen parempaa.

Lisää tarvittaessa vettä.

Mausta ja herkuttele.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 583 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, vaalea 31g118kcal11.8g14.2g0.7g3.1g
Kaali, valkokaali142g30kcal1.7g4.8g0.3g3g
Sipuli (käsittelemätön)46g13kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g29g8kcal0.2g1.7g0.1g0.7g
Vesi263g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1020g337kcal28.6g45.8g2.4g15.2g
Valittu annoskoko510g168kcal14.3g22.9g1.2g7.6g
Annoskoko puolitettuna255g84kcal7.2g11.5g0.6g3.8g
Arvot/100g100g33kcal2.8g4.5g0.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223437