Täytetty porsaan ulkofile

Paloittele sipuli ja paista pekonin kanssa pannulla.

Sekoita lämmin pekoni-sipuli seos tuorejuusto kanssa.

Leikkaa ulkofile "levyksi" ja levitä seos sen päälle.

Rullaa ulkofile takaisin muotoonsa ja mausta pinta suolalla.

Paista 150-asteessa n. 1,5h.

Ulkofile"rullan" voi sitoa paistamisen ajaksi puuvillalangalla tai käyttää hammastikkuja että se pysyy kiinni eikä aukea.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Naswii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g405g583kcal89g0g24.3g0g
Paprika-chili tuorejuusto viola45g72kcal3.6g1.8g5.9g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.3kcal0.2g0.8g0g0.3g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g45g153kcal6.3g0g14g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1022g1625kcal198.2g5.2g88.4g0.6g
Valittu annoskoko511g813kcal99.1g2.6g44.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna255g406kcal49.6g1.3g22.1g0.2g
Arvot/100g100g159kcal19.4g0.5g8.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=218955