Broilergratiini (VHH)

Kuumenna uuni 200 asteeseen.

Kuumenna öljy pannulla ja lisää siihen currya ja paprikajauhetta (tai caram masalaa) ja paahda mausteita hetken aikaa.

Lisää broileri suikaleina ja paista lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Laita pilkotut kaalit ja broilersuikaleet öljyllä voideltuun vuokaan.

Sekoita kerma ja tuorejuusto keskenään ja kaada kaalien ja broilereiden päälle.

Paista uunissa n.40 minuuttia.

Anna vetätyä 15 minuuttia ja nauti!

vinkki: höyrytä kaaleja n.7 minuuttia ennen vuokaan laittoa halutessasi pehmeämmän suutuntuman.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 454 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 141g34kcal2.5g3.1g0.4g3.2g
Parsakaali brokkoli 141g49kcal6.5g2.7g0.4g3.5g
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton112g121kcal25.4g0g2g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 56g97kcal4.3g1.3g8.4g0g
Vispikerma, Pirkka 2 dl56g191kcal1.1g1.5g20.2g0g
Oliiviöljy 3.9g35kcal0g0g3.9g0g
Oliiviöljy 1g8.7kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1021g1073kcal79.6g17.2g72.6g13.4g
Valittu annoskoko511g536kcal39.8g8.6g36.3g6.7g
Annoskoko puolitettuna255g268kcal19.9g4.3g18.2g3.4g
Arvot/100g100g105kcal7.8g1.7g7.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242315