Kaalipata

Ruskista jauheliha ja lisää sipuli.

Anna sipulien pehmetä.

Lisää kaali, vesi ja lihaliemikuutio.

Anna hautua miedolla lämmöllä noin 40 min. Lisää mausteita maun mukaan (aromisuola, meirami, valkosipuli yms).

Tarjoile sellaisenaan tai perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Monafiina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali169g36kcal2g5.7g0.3g3.5g
Jauheliha, sika-nauta 76g169kcal13.4g0g13g0g
Sipuli 38g12kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.8g2.3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1021g477kcal32g15.2g31.6g8.2g
Valittu annoskoko511g239kcal16g7.6g15.8g4.1g
Annoskoko puolitettuna255g119kcal8g3.8g7.9g2.1g
Arvot/100g100g47kcal3.1g1.5g3.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=324375