Tomaattisoijarouhemättö

1. Pilko ja kuullota sipulit.

2. Heitä sekaan tomaattimurska ja purkin huuhteluun käytettävä vesi.

3. Lisää soijarouhe.

Anna muhia kunnes soijarouhe on pehmeää.

Mausta esim valko- ja mustapippurilla, basilikalla, oreganolla, paprikamausteella ja valkosipulilla.

4. Lisää kerma ja lämmitä.

Nauti esimerkiksi raejuuston ja mozarellasalaatin kera.

Tai jos hiilihydraatit ei huoleta, vaikka pastan tai perunamuusin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (käsittelemätön)1500g407kcal19.5g72g3g25.5g
Flora punainen, annos 10g100g540kcal0.2g0.3g60g0g
Soijarouhe, tumma, 30g1000g3230kcal500g300g5g55g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 500g1651kcal10g15g175g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g2000g400kcal26g60g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10200g12454kcal1111.4g894.6g494g161g
Valittu annoskoko5100g6227kcal555.7g447.3g247g80.5g
Annoskoko puolitettuna2550g3114kcal277.9g223.7g123.5g40.3g
Arvot/100g100g122kcal10.9g8.8g4.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266721