Duunarin tonnikalasalaatti

Heinonna salaatti ja leikkaa kulkku 1/4 viipaleiksi kulhoon.

Valuta tonnikalasta ylimääräinen neste pois ja lisää kasvisten sekaan.

Lisää myös muut aineet ja sekoita.

Salaatti itsessään on sen verran tuhti, että menee omana aterianaan.

Lisukkeeksi sopii mustapippurilla maustettu kermaviili, tuoreet sämpylät ja juomana kuplavesi.

Ateriana urheilijalle sopiva rasvan ja suolan ollessa minimissään ja proteiinien huipussa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Pauli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jääsalaatti (pussissa) (Järvikylä), annos 50g500g55kcal5.5g5g1g6g
Tonnikala, Rainbow (vedessä)1800g1980kcal414g0g18g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki2000g1600kcal260g40g40g0g
Sipuli kuivattu 100g272kcal10.5g35.1g1.6g35g
Kurkku 600g66kcal3.4g8.4g0.6g4.2g
Oliiviöljy 100g884kcal0g0g100g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10200g9714kcal1386.8g177g322.4g90.4g
Valittu annoskoko5100g4857kcal693.4g88.5g161.2g45.2g
Annoskoko puolitettuna2550g2428kcal346.7g44.3g80.6g22.6g
Arvot/100g100g95kcal13.6g1.7g3.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341972