Languria salaatti

1. Leikkaa salaatti ohuehkoiksi suikaleiksi ja mausta ruususuolalla salaaatin lehdet
2. Pilko kurkku ja tomaatit kuutioiksi, sekoita aineita kevyesti keskenään.

Voit maustaa halutessasi tässä vaiheessa salaatin sitruunanmehulla ja tai vadelmavinegretellä
3. Murenna vuohenjuusto sekaan
4. Silppua kevätsipulin vartta joukkoon n. 1/2 dl tai maun mukaan
5. Pilko vesimeloni kuutioiksi ja lisää joukkoon
6. Lisää purkillinen raejuustoa
7. sekoita vielä kevyesti

Kurpitsansiemenet sopivat koristeeksi salaattiin, mutta niistä saa sitten vähän lisää kaloreita

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Desp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesimeloni, kuorittu (Kela 1989), annos 100g2000g460kcal8g106g0g12g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g900g183kcal5.4g34.2g2.7g12.6g
Kurkku, tuore800g80kcal4.8g13.5g0.8g5.6g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki800g640kcal104g16g16g0g
Vuohenjuusto 12 Petits Chevres Doux (President), annos 16g128g323kcal20.5g2g25.6g0g
Salaatti, jäävuori tuore400g40kcal4.4g3.2g0.8g4g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10216g3494kcal296.2g357.4g92.2g71.2g
Valittu annoskoko5108g1747kcal148.1g178.7g46.1g35.6g
Annoskoko puolitettuna2554g874kcal74.1g89.4g23.1g17.8g
Arvot/100g100g34kcal2.9g3.5g0.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369511