Lasagne

Jauhelihakastike:
Ruskista jauheliha, lisää sipuli kuutiot ja suikaloitu porkkana.

Lisää hetken päästä pastkastikkeet, 2tl oreganoa ja 1/2tl mustapippuria.

Kiehauta ja anna hautua kannen alla.

Lisää myöhemmin paprika kuutiot ja salsa.

Juustokastike:
Sulata rasva kattilan pohjalla ja sekoita siihen vehnäjauhot.

Lisää sitten puolet maidosta ja sekoita.

Kuumenna ja lisää loput maidosta.

Keitä pari min, lisää 1/2tl suolaa ja ripaus mustapippuria ja raastettu juusto.

200'C 30-60min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Jennyfer
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka nauta-sikajauheliha 20% rasvaa (100g/annos)62g150kcal10.9g0g12.5g0g
Sipuli 17g5.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Porkkana 20g6.6kcal0.1g1.1g0g0.5g
Tomaatti-valkosipuli pastakastike (Pirkka)61g36kcal0.9g5.2g1.3g0g
Tomaatti-basilika-pastakastike (Pirkka), annos 390g61g24kcal1g4g0.5g0.9g
Paprika punainen 22g6.4kcal0.2g1g0.1g0.4g
Banderos chunky salsa, annos 300g7.8g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Margariini 70%, keiju laktoositon 7.8g48kcal0g0g5.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g35kcal1g7.1g0.1g0.4g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 156g71kcal4.7g7.5g2.3g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 16g59kcal4.4g0g4.7g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 7.8g30kcal2.2g0g2.3g0g
Pinaattilasagnelevyt (Pirkka), annos 500g62g219kcal8.1g42.5g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1022g1385kcal67.6g139g62.2g5g
Valittu annoskoko511g692kcal33.8g69.5g31.1g2.5g
Annoskoko puolitettuna256g346kcal16.9g34.8g15.6g1.3g
Arvot/100g100g135kcal6.6g13.6g6.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151255