Kananuudelikeitto

Kuumenna öljy pannussa.

Ruskista kanasuikaleet ja lisää valkosipulit (murskattuna).

Laita kattilaan 1,3 l vettä ja lisää Knorr pussikeittoainekset.

Kuumenna kiehuvaksi ja siirrä kanasuikaleet kattilaan.

Lisää tomaattipyre ja anna kiehua hiljalleen noin 10 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Jnvalo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananuudelikeitto, Knorr, 61 g18g57kcal2.2g10.4g0.7g0.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.1g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Keiju rypsiöljy (Raisio)1.5g14kcal0g0g1.5g0g
Kanasuikaleet kariniemi75g83kcal17.3g0g1.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 390g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g3.3g9kcal0.7g0.2g0.7g0g
Tomaattipyree, Pirkka21g17kcal0.7g4g0.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1023g364kcal42.2g29.8g9.2g1.4g
Valittu annoskoko511g182kcal21.1g14.9g4.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna256g91kcal10.6g7.5g2.3g0.4g
Arvot/100g100g36kcal4.1g2.9g0.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207207