Lohikeitto purkkilohesta

Perunat ja sipuli kiehumaan kalaliemeen.

Kun ovat lähes kypsiä lisätään lohisäilyke ja kerma.

Mausteena ovat maustepippuri ja tilli erinomaisia.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke64g64kcal11.5g0g1.9g0g
Peruna, vanha, kuorittu 150g114kcal2.8g23.3g0.3g1.5g
Sipuli 15g4.5kcal0.2g0.7g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 188g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0.8g2.3kcal0.1g0.3g0.1g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g94g56kcal0.9g4.2g3.8g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1023g483kcal31g57g12.2g4.8g
Valittu annoskoko512g241kcal15.5g28.5g6.1g2.4g
Annoskoko puolitettuna256g121kcal7.8g14.3g3.1g1.2g
Arvot/100g100g47kcal3g5.6g1.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=79736