Marinoidut voipavut

Huuhtele säilykepavut hyvin kylmällä vedellä.

Purista kaksi valkosipulin kynttä papujen joukkoon.

Mausta hippusella suolaa ja voimakasta chilirouhetta.

Revi joukkoon halutessasi myös muutama basilikan lehti.

Kaada öljy papujen ja mausteiden päälle, kääntele ja anna marinoitua jääkaapissa vuorokausi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voipapu eli limanpapu, keitetty 400g (Makrobios), annos 100g4516g5238kcal320.6g903.2g36.1g0g
Oliiviöljy 452g3994kcal0g0g451.6g0g
Valkosipuli 145g157kcal11.4g23.6g0.9g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10224g18777kcal664g1853.6g977.2g6g
Valittu annoskoko5112g9388kcal332g926.8g488.6g3g
Annoskoko puolitettuna2556g4694kcal166g463.4g244.3g1.5g
Arvot/100g100g184kcal6.5g18.1g9.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143573