Punakaali-omenapaistos

2 rkl rasvaa (voi tai marg.)
1 punakaali
1 sipuli
2 isoa hapanta omenaa
6 neilikkaa
4 muskattua maustepippuria
1 tl suolaa
2 rkl siirappia ( tai viinim.

Hyyt.)
1 dl punaviiniä
2 rkl viinietikkaa

Hienonna punakaali.

Kuumenna pata tai iso pannu ja ruskista kaali, sipuli ja
omenanpalat.

Kääntele ahkerasti 5-6
minuuttia.

Lisää punaviini, siirappi ja
viinietikka.

Vähennä lämpöä ja anna hautua kannen alla vähintään 45 min.
Vieläkin pidempi kypsytys vain parantaa makua!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 80 normaalisuolainen45g324kcal0.4g0.4g36g0g
Punakaali 2399g623kcal37.4g84g4.8g45.6g
Sipuli (käsittelemätön)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen1649g577kcal3.3g135.2g1.6g24.7g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma300g959kcal0.3g221.9g0g0g
Punaviini 360g254kcal1.1g0.7g0g0g
Viinietikka, 1rkl=15g45g16kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10224g5668kcal92.8g914g86g150.8g
Valittu annoskoko5112g2834kcal46.4g457g43g75.4g
Annoskoko puolitettuna2556g1417kcal23.2g228.5g21.5g37.7g
Arvot/100g100g55kcal0.9g8.9g0.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153289