Nautaa pitsanpaistajan tyylin

Leikkaa liha ohuiksi siivuiksi.

Hauduta valkosipulia ja oreganoa oliiviöljyssä miedolla lämmöllä pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska, sokeri ja anna hautua kymmenisen minuuttia.

Lisää lihaviipaleet ja anna hautua muutama minuutti.

Tarkista suola ja pippuroi.

Tämän ruoan voi valmistaa myös ulkofileestä tai paistista, kunhan leikkaa lihan ohueksi!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g2395g479kcal31.1g71.8g4.8g0g
Naudan sisäfilee2395g2922kcal502.9g0g95.8g0g
Oregano, kuivattu 12g37kcal1.3g2.6g1.2g5.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g42g44kcal3.3g6.8g0.3g0.8g
Suola, annos 3g5.4g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 240g2118kcal0g0g239.5g0g
Sokeri 24g97kcal0g23.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10224g11391kcal1077.2g210.2g683.2g11.8g
Valittu annoskoko5112g5695kcal538.6g105.1g341.6g5.9g
Annoskoko puolitettuna2556g2848kcal269.3g52.6g170.8g3g
Arvot/100g100g111kcal10.5g2.1g6.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176144