Nadan Karppisämpylä

Muna ja jugurtti sekaisin hyvin.

Kuivat aineet yhteen ja muniin sitten sotketaan.

Juusto viimeiseksi.

Nyt laitettaan uuni päälle ja annetaan taikinan olla ja sitten pyöritellään mukavan kokoisia pallosia ja uuniin 225 ja noin 15 minuuttia, kunnes väri on kivan ruskehtava.

Resepti alunperin ollut Karppaus.

Infossa

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g360g2158kcal75.5g23.7g194.2g0g
Soijajauhot, Soyolk270g1079kcal105.2g43.1g53.9g32.4g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g1319g1885kcal164.8g4g135.8g0g
Leivinjauhe 120g211kcal6.2g45.3g0g0.6g
Seesaminsiemen, kuorineen 108g727kcal29g7.4g62.6g13.3g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g959g1237kcal40.3g48.9g95.9g0g
Fiber husk (1rkl=10g)72g7.2kcal1.1g0g0.4g61.1g
Vehnälese 108g246kcal14.4g16.6g4.9g40.5g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa1798g5394kcal413.5g0g413.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10224g25887kcal1700g378g1922.4g295.8g
Valittu annoskoko5112g12944kcal850g189g961.2g147.9g
Annoskoko puolitettuna2556g6472kcal425g94.5g480.6g74g
Arvot/100g100g253kcal16.6g3.7g18.8g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223035