Paprikainen tomaattikeitto

Leikkaa paprika kuutioiksi, kuumenna öljy, kuullota paprikakuutiot.

Lisää tomaattimurska ja vesi.

Lisää liemikuutio, mausta oman maun mukaan.

Keitä kunnes paprikat ovat kypsiä, ehkä n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Pieta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 701g205kcal6.6g31.5g2.8g13.3g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g1001g351kcal10g65.1g5g0g
Tomaattimurskaa valkosipulilla maustettua (Rainbow), annos 370g741g296kcal8.2g53.4g3.7g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)371g130kcal3.7g25.6g1.9g5.2g
Vesi2253g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemivalmiste (Pirkka), annos 11g20g52kcal2g2g4g0.3g
Rypsiöljy 25g221kcal0g0g25g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10224g2511kcal61g355.2g84.8g37.6g
Valittu annoskoko5112g1255kcal30.5g177.6g42.4g18.8g
Annoskoko puolitettuna2556g628kcal15.3g88.8g21.2g9.4g
Arvot/100g100g25kcal0.6g3.5g0.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245921