Paras kevyt rahkapannari

Vatkaa munat, suola, sokerit vaahdoksi, lisää maito jauhot ja lopuksi maitorahka hyvin sekoittaen kaada leivinpapeeroidulle pellillle 200 aste 30 min.

ps, leivinpaperi kannattaa kevyesti voidella, niin pannari ei tartu siihen niin kovasti kiinni

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Tnt1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 2262g766kcal69.2g110.8g2.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 588g2018kcal59.9g411.7g7.1g20.6g
Kananmuna kuoreton 498g710kcal62.2g1.5g51g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 577g2341kcal0g576.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g68g271kcal0g67.2g0g0g
Maitorahka,maustamaton, rasvaton (Rainbow), annos 250g1108g776kcal133g44.3g5.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10224g13764kcal648.6g2423.4g131.8g41.2g
Valittu annoskoko5112g6882kcal324.3g1211.7g65.9g20.6g
Annoskoko puolitettuna2556g3441kcal162.2g605.9g33g10.3g
Arvot/100g100g135kcal6.3g23.7g1.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=254886