Etikkamarinoitu keräkaalisalaatti

Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi terävällä veitsellä tai juustohöylällä.

Kuori ja raasta porkkanat karkeaksi raasteeksi.

Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet.

Sekoita kaikki kasvikset keskenään ja kaada öljy niiden joukkoon.

Kiehauta kaikki liemen aineet ja kaada kuuma liemi kasvisten päälle.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua ja säilytä viileässä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Salkolahti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 2700g750kcal32.1g109.6g5.4g56.7g
Sokeri 230g931kcal0g229.2g0g0g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Etikka laimennettu (Eldorado), annos 5g360g112kcal0g36g0g0g
Valkosipuli 14g16kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 1800g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10224g3617kcal66.4g754.2g11g114g
Valittu annoskoko5112g1808kcal33.2g377.1g5.5g57g
Annoskoko puolitettuna2556g904kcal16.6g188.6g2.8g28.5g
Arvot/100g100g35kcal0.6g7.4g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428227