Kinkkukiusaus kalkkunasta

Lado vuokaan ainekset kerroksittain: peruna, kalkkunasuikaleet ja vihannekset, ja peruna.

Mausta suolalla, pippurilla ja valkoswipulijauheella, halutessasi käytä myös chilimaustetta.

Kaada ruokakermat päälle ja laituuniin 200 astetta n. tunti, enemmänkin, niin että perunat pehmenevät mössöksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 250g179kcal4.6g36.1g0.5g2.7g
Kalkkunanfileesuikale, snellman 300g150g164kcal36g0.1g1.5g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml63g94kcal1.2g1.6g9.4g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g50g43kcal0.7g2.2g3.5g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1025g957kcal85g80g29.8g5.8g
Valittu annoskoko513g479kcal42.5g40g14.9g2.9g
Annoskoko puolitettuna256g239kcal21.3g20g7.5g1.5g
Arvot/100g100g93kcal8.3g7.8g2.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197046