Feta-Edam KurkkuTomsuPerussalaatti

Choppaa vihannekset ja juustot

Muista puhdistaa siemenkodat paprikoista ja pestä vihannekset vedellä ennen käyttöä.

Lisää mausteita kuten:
Valkosipulirouhe
Mustapippurirouhe
Oregano
Rakuuna varovasti

ja laita halutessasi pieni määrä oliiviöljyä tai sitruunarypsiöljyä..

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Freyascats
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore125g13kcal0.7g2.1g0.1g0.9g
Tomaatti 156g36kcal0.9g5.4g0.5g2.2g
Paprika keltainen 106g32kcal1g5.4g0.2g2.1g
Fetajuusto Apetina 8 %63g94kcal10g0g5g0g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g63g166kcal17.5g0g10.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1025g679kcal60.2g25.8g32.8g10.4g
Valittu annoskoko513g339kcal30.1g12.9g16.4g5.2g
Annoskoko puolitettuna256g170kcal15.1g6.5g8.2g2.6g
Arvot/100g100g66kcal5.9g2.5g3.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235720