Viipaleperunavuoka

Paista ja mausta makusi mukaan jauheliha ja sipulit.

kuori ja viipaloi perunat.

lado vuokaan vuorotellen peruna ja jauheliha kerroksia, murenna sekaan lihaliemikuutiot ja lisää nestettä, ei kuitenkaan niin paljon että päällimmäinen perunakerros peittyy.

paista 175 asteessa 1.5h

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 410 grammaa

Kaariainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 208g159kcal3.9g32.3g0.4g2.1g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Paistijauheliha 10%83g142kcal16.7g0g8.3g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)4.6g13kcal0.4g0.8g0.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 167g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1025g653kcal43.2g71g19.4g5.8g
Valittu annoskoko513g326kcal21.6g35.5g9.7g2.9g
Annoskoko puolitettuna256g163kcal10.8g17.8g4.9g1.5g
Arvot/100g100g64kcal4.2g6.9g1.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322073