Italianpata(m)

Ruskista jauheliha.

Lisää joukkoon vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää italianpatapussin sisätö sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen 15 min. Anna vielä vetäytyä kannen alla n.10min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Italianpata tumma pasta (Rainbow), annos 135g63g62kcal5.5g4.4g2.2g0.5g
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g175g298kcal35g0g17.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 275g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1025g719kcal81g8.8g39.4g1g
Valittu annoskoko513g359kcal40.5g4.4g19.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna256g180kcal20.3g2.2g9.9g0.3g
Arvot/100g100g70kcal7.9g0.9g3.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445505