Kukkakaalikeitto

Paseeraa porkkanat, kukkakaali ja valkosipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattu basilika ja kiehuva kasvisliemi.

Vettä sen verran että vihannekset juuri ja juuri peittyvät.

Kun vihannekset ovat hieman kypsyneet, lisää 200g kevytsulatejuustoa.

Hyvää sellaisenaan.

Voit lisätä esim.

kylmäsavulohta tai katkarapuja halutessasi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 164g40kcal3g3.6g0.5g3.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g77g22kcal0.5g4.6g0.2g1.9g
Basilika, kuivattu 0.7g1.7kcal0.1g0.1g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 219g0kcal0g0g0g0g
Juusto, kevyt sulatejuusto, Pirkka 1 rkl44g75kcal7.9g0.6g4.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.4g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g5.9g52kcal0g0g5.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1026g384kcal23.4g18.6g22g12g
Valittu annoskoko513g192kcal11.7g9.3g11g6g
Annoskoko puolitettuna256g96kcal5.9g4.7g5.5g3g
Arvot/100g100g37kcal2.3g1.8g2.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125104