Parsakaali-aurajuustokeitto

Keitä litra vettä, heitä sipulin silppu, kaksi viipaletta paloiteltua vaaleata leipää, parsakaalin palat sekä valkosipuli veteen ja keitä kunnes parsakaali on kypsä.

Sekoita joukkoon lihaliemikuutiot (ei tarvitse olla kanaliemikuutio voi olla muukin - itseltäni loppui kanaliemi, joten laitoin 1 kanaliemi ja 1 lihaliemi).

Sekoita Aura -juusto joukkoon sekä kerma kun juusto on sulanut.

Sauvasekoittimella soseuta keitto.

Mausta oman maun mukaan.

Itse laitoin pippurisekoitusta myllystä, valkosipulitabascoa, paprikajauhetta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Johanna43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aurajuusto87g297kcal17.5g0g25.3g0g
Sipuli 58g18kcal0.7g2.8g0.1g1g
Parsakaali brokkoli 291g102kcal13.5g5.7g0.9g7.3g
Liemikuutio, kanaliemi, Knorr (10g)12g32kcal1.4g1.5g2.2g0g
Kuohukerma (Castillo), annos 50g58g185kcal1.3g1.7g19.2g0g
Valkosipuli 5.8g6.3kcal0.5g0.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1026g1280kcal69.8g25.2g95.4g16.8g
Valittu annoskoko513g640kcal34.9g12.6g47.7g8.4g
Annoskoko puolitettuna256g320kcal17.5g6.3g23.9g4.2g
Arvot/100g100g125kcal6.8g2.5g9.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411036