Kantarellichilikana

Paista erillisellä pannulla pienessä määrässä margariinia kantarellit kunnes niistä on neste melkein kokonaan hävinnyt.

Samaan aikaan paista kanat.

Lisää sipuli, maissi, chili sekä ruokakerma ja pavut chilikastikkeineen.

Lisää mukaan kantarellit ja anna hautua pienellä lämmöllä noin kymmenisen minuuttia.

huomio: pavut on papuja chilikastikkeessa, ja kana on kanaa valkosipulikuorrutettuna.

Lisukkeet mainittu nyt erikseen..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Daduw
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)0g0kcal0g0g0g0g
Kantarelli 801g140kcal14.7g3.2g4g15.2g
Chili paprika punainen289g115kcal5.8g26g0g0g
Maissi jyvät 635g912kcal17.8g162.5g15.2g23.5g
Fetajuusto, Milbona321g897kcal64.1g1.6g70.5g0g
Papu, punainen (Kidney Bean (Campbell´s), annos 100g962g729kcal51g167.3g3.8g43.3g
Kana 962g1812kcal194.7g0g115.4g0g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Kevätsipuli espanja (Ica), annos 100g641g192kcal12.8g44.9g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 19g102kcal0.1g0.1g11.5g0g
Chilikastike, Felix481g481kcal9.6g101g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10240g10785kcal743g1016.8g443g164.4g
Valittu annoskoko5120g5393kcal371.5g508.4g221.5g82.2g
Annoskoko puolitettuna2560g2696kcal185.8g254.2g110.8g41.1g
Arvot/100g100g105kcal7.3g9.9g4.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244361