Sipulikeitto

Pilko kaali ja laita se veteen kiehumaan.

Lisää joukkoon kasvisliemikuutio tai kaksi.

Kuullota sipulit, herkkusienet ja valkosipuli.

Lisää ne kattilaan.

Mausta adzikalla ja anna kiehua vielä puolisen tuntia.

Syö leipäkuutioiden tai smetanasilmän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

N63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)500g135kcal6.5g24g1g8.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g800g216kcal10.4g38.4g1.6g13.6g
Valkosipuli 100g108kcal7.9g16.3g0.6g2.1g
Herkkusieni 200g32kcal4.2g0.6g0.7g3g
Vesi2400g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali1000g211kcal12g34g2g21g
Adzika kaste 220ml50g82kcal3g13g2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl70g630kcal0g0g70g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10240g2828kcal88g252.6g155.8g96.4g
Valittu annoskoko5120g1414kcal44g126.3g77.9g48.2g
Annoskoko puolitettuna2560g707kcal22g63.2g39g24.1g
Arvot/100g100g28kcal0.9g2.5g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312149