Lammaspullat

Sekoita jauhelihaan muna, kauraleseet, silputtu sipuli sekä valkosipuli ja mausteita.

Mausteiksi sopii pippuri, suola ja yrtit.

Tee taikinasta 14 isoa lihapullaa ja paista ne ruokalusikallisessa öljyä.

Kaksi pullaa/annos

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, lampaan, rasvaa 14 % 3657g7446kcal654.6g0g541.3g0g
Sipuli (kuorittu)549g148kcal7.1g26.3g1.1g9.3g
Valkosipuli, tuore, silputtu91g95kcal7.2g14.9g0.5g1.9g
Kauralese 274g987kcal49.4g125.1g21.1g48g
Kananmuna kuorineen punnittu 549g689kcal60.3g1.4g49.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10240g18731kcal1557.2g335.4g1227g118.4g
Valittu annoskoko5120g9365kcal778.6g167.7g613.5g59.2g
Annoskoko puolitettuna2560g4683kcal389.3g83.9g306.8g29.6g
Arvot/100g100g183kcal15.2g3.3g12g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418098